4D HIFU Nacka

Välkommen till eRa Aesthetics, vi erbjuder ett flertal behandlingar inom hud och kropp. Behöver du hjälp att fräscha upp hyn i ansiktet, minska hår på oönskade ställen eller kanske föryngra huden med hjälp av 4D HIFU? Vi hjälper dig med det och mycket mer! Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

4D HIFU Nacka - föryngrat och fräschare hud!

4D Hifu är bland de mest skonsamma skönhetsbehandlingar som du kan genomgå för att strama åt lös hud både i kropp och ansikte med nästintill få negativa biverkningar.

Med maskinen som används skickar vi in i kroppen Högt intensivt fokuserat ultraljud, också kallad för HIFU. På så sätt aktiveras hudens egna kollagenproduktion vilket stramar upp slappa muskler och ger en föryngrad effekt. Behandlingen är oftast mer effektiv än till exempel andra laserbehandlingar som enbart behandlar på ytan.

Med vår hjälp når du dit du vill och får utseendet du längre drömt om! Behöver du hjälp? Kontakta oss för att boka din behandling!

4D HIFU Nacka - Korrekt kunskap för behandlingen

4D HIFU Nacka - Behandlingar med resultat!

Ge din hud ett riktigt lyft utan kirurgiska angrepp, HIFU är en skonsam skönhetsbehandling med tydliga resultat och minimal påverkan på din vardag. Behandlingen är smidig och du är redo att göra vad som i efterhand. HIFU passar bra för både män och kvinnor och behandlingen är framgångsrik för vardera.

Söker du därför efter ett sätt att föryngra hyn i ansikte och kropp? Då är en HIFU behandling rätt väg att gå. Vill du veta mer om behandlingen, hur långt tid det tar samt hur det påverkar din hy och utseende i sin helhet?  Boka en konsultation redan idag så kan vi hjälpa dig utifrån dina önskemål och funderingar.

Med HIFU ökar du kollagenproduktionen vilket har många fördelar! En HIFU Behandling är därför en komplett och säker skönhetsbehandling!