Ansiktsbehandling Lidingö

Välkommen till eRa Aesthetics, vi erbjuder ett flertal behandlingar inom hud och kropp. Behöver du hjälp att fräscha upp hyn i ansiktet, minska hår på oönskade ställen eller kanske en Plasma Pen behandling? Vi hjälper dig med det och mycket mer! Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Ansiktsbehandling Lidingö - Ta en stund för dig själv!

Med våra ansiktsbehandlingar kan du ge din hud ett rejält lyft och återhämtning från stress och yttre stress. Att regelbundet ta emot våra ansiktsbehandlingar kan ge dig starkare och friskare hud.

  • Rengör
  • Återhämtar och vitaliserar
  • Behandlar huden

Ansiktsbehandlingar börjar när vi rengör din hud. Därefter förbereder och balanserar vi din hud innan vi applicerar en mycket effektiv mask. Behandlingen avslutas med att vi använder lämpliga eftervårdsprodukter.

Alla masker vi använder är premium hudvård, vilket innebär att de innehåller aktiva ingredienser som penetrerar huden. Vi väljer en mask tillsammans genom att titta på dina hudbehov och diskutera vilken stress du kommer att utsätta din hud för inom en snar framtid.

Ansiktsbehandling Lidingö - Vi fräschar upp och vårdar din hud!

Ansiktsbehandling Lidingö - Behandling som ger resultat

När du har börjat och tagit steg för att ta hand om din hud rekommenderar vi att du använder bra hudvårdsprodukter även hemma. Med rätt produkter kan du förlänga och förstärka effekten av de ansiktsbehandlingar du får på kliniken. Som sagt, det är viktigt att inte blanda ihop hudvårdsprodukter, utan att använda hudvårdsprodukter som konsekvent behandlar din hud i den riktning du vill. Så vi är här för att ge dig tips och råd om vilka hudvårdsprodukter du bör använda.