Anti-cellulit vakuum massage 3 i 1 Sundbyberg

Välkommen till eRa Aesthetics, vi erbjuder ett flertal behandlingar inom hud och kropp. Behöver du hjälp att fräscha upp hyn i ansiktet, minska hår på oönskade ställen eller kanske en Plasma Pen behandling? Vi hjälper dig med det och mycket mer! Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Anti-cellulit vakuum massage 3 i 1 Sundbyberg - En icke kirurgisk behandling med goda resultat!

Har du idag märken som du är missnöjd med på din kropp på till exempel ben, mage, armar eller helt enkelt andra ställen? Dessa också kallade för celluliter kan behandlas framgångsrikt med vår Vakuum Massage, på så sätt påfrestas huden vid märkena och stramas åt för att kunna återge en mjuk och jämn yta. Med vår hjälp blir du av med oönskade märken och resultaten är synliga och välbeprövade.

När du besöker oss på eRa Aesthetics får du det bästa av det bästa och därför är du i trygga händer. Skulle du behöva andra behandlingar så kan vi självklart hjälpa dig med råd och annat för att kunna ge dig en komplett helhetslösning. Vi tar hand om dig!

Anti-cellulit vakuum massage 3 i 1 Sundbyberg - Vi har kunskapen du söker om minskning av celluliter

Anti-cellulit vakuum massage 3 i 1 Sundbyberg - En effektiv metod för utjämning av huden!

En icke-kirurgisk behandling med goda resultat, när du väljer att utföra en Vakuum Massage kan du förvänta dig resultat som är synliga och därför kommer du se skillnad efter några få behandlingar. Samtidigt är behandlingen skonsamt och påverkar inte dig allt för länge. Därför hindrar inte en sådan här behandling dig från att fortsätta leva din vardag. Vi tar hand om dig på korrekt sätt och ser till att du mår och ser ut precis som du vill!

Här på eRa Aesthetics tar vi vara på dina önskemål och tycken, därför får du alltid som kund vara med och tycka samt påverka huruvida behandlingen ska utföras. Att du är nöjd i slutet av dagen är viktigt för oss!

Vill du boka en tid? Kontakta oss så berättar vi mer om hur den här behandlingen kan hjälpa dig!